Rügyfakadás Tavaszünnep 2019-ben is!

Kedves Látogató!

Egy rövid, de annál igényesebb videóval szeretnélek arra ösztönözni, hogy áprilisban is van mit keresni Gyenesdiáson, mivel a  több éve megrendezésre kerülő két napos tavaszünnep idén is biztosít pár nap gasztronómiai kikapcsolódást településünkön. Egy kis ízelítő tehát a tavalyiból:

Előfoglalási akció 2019-re!

Tisztelt Vendégeink!

 

Előfoglalási és karácsonyi akciót hirdetünk a 2019-es nyári szezonra. Mivel az idei 2018-as szezonban is nagyon gyorsan elfogytak a szabad helyek, ezért idén egy akcióval kedveskedünk leendő és visszatérő vendégeinknek, hogy előre be tudják biztosítani nyaralásukra a szálláshelyüket, illetve ezzel együtt kedvezményekben is részesüljenek.

 

Előfoglalási akció:

Az oldalunkon feltüntetett szállásdíjaink árlistás áraiból egységesen 15% kedvezményt biztosítunk kedves vendégeinknek az előfoglalási akció keretein belül.

Feltételi:
2018. november 30.-ig foglalnak és foglalójuk eddig a napig számlánkon jóváírásra kerül. Minimum 5 éjszaka és weboldalunkon keresztül történő foglalás esetén.

Beváltható időszak: 2019. január 1 – 2019. december 31.-ig a szabad és a kiemelt időszakokra is érvényes!

 

Karácsonyi akciói:

Az egyik jeles ünnepünk közeledtével szeretnénk segíteni vendégeinknek az ajándékvásárlásban. Ha párjával tervez jövőre kikapcsolódást, vagy szüleit nagyszüleit szeretné meglepni egy remek ajándékkal, akkor jó helyen jár.

Akciónk keretén belül 2 fő foglalása esetén, ha minimum 7 éjszakát foglalnak nálunk, akkor 28% kedvezményt biztosítunk a 2 fős árunkból, így 9.999 Ft/2fő/éjszaka áron foglalhatják le szállásunkat. Ha további családtagot is szeretnének hozni a nyaralásukra, akkor számára egységesen 4550 Ft/fő áron biztosítunk szállás éjszakánként.

Feltételei:
Ha weboldalunkon keresztül foglal  2018. december 21.-ig  és számlánkra a szállásdíj foglalója megérkezik a fenti időpontig.

Beváltható időszakok: 2019. január 1. – 2019. június 15. között, illetve 2019. augusztus 21. – 2019. szeptember 30.-ig a szabad és a kiemelt időszakokra is érvényes!

(Idegenforgalmi adóra nem vonatkozik egyik kedvezmény sem)

2018-as szezon nyitó programok!

 

Programajánló

Március 29. HELYIÉRTékek bemutató nap A Darnayban

Március 29-31. Húsvéti kézműves foglalkozás a Természet Háza Látogatóközpontban

Április 6. Tavaszköszöntő táncház a Községházán

Április 7.  Vetőburgonya Nap – Piaci szezonnyitó: Kedvezményes vetőburgonya vásár, családi program

Április 9-20. A költészet két hete – kiállítás, író-olvasó találkozók a Községházán

Április 11. Költészet Napján Nagy Antal Róbert verseskötetének bemutatója

Április 14. Gombák – tematikus program a Természet Háza Látogatóközpontban

Április 21-22. Rügyfakadás – Tavaszünnep: Tavaszköszöntő családi rendezvény, bemutatókkal, vidám programokkal, finom ételekkel, zenével a Nagymezőn

Áprilisi zsongás Gyenesdiáson

Lassan indul a nyári szezon!

Amit mi helyi lakosok tudunk az biztos, hogy a tavasz egyik jegye a poszméhe és mellette egy másik biztos jele a tavaszi

Gyenesdiási Piac nyitó és Vetőburgonya nap melyet a gyenesdiási piacon tartanak idén 2016. április 9. 15:00-tól. A programok a következőek:

Programok:

15.00 Gál Lajos polgármester köszöntője
15.15 Gyenesdiási óvodások tavaszi zenés csokra
15.30 Vidám gyerekműsor a Zabszalma Együttessel

Gyenesdiás Piac nyitó 2016

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Üdvözlettel: Dencs Apartman Gyenesdiás